Vind de perfecte producten bij groothandel nagelproducten!

Groothandel nagelproducten

Opzoek naar de perfecte nagelproducten? Bij een groothandel nagelproducten vind je een breed assortiment aan nagelproducten. Nagellak bestaat al sinds 3000 voor Christus en is in China ontstaan. Vanuit China is het overgenomen door de rest van de wereld. In Egypte werd nagellak gebruikt om de klassenrangschikking aan te duiden. Een lagere klasse droeg vaak lichte kleuren terwijl hogere klassen hun nagels rood lakte. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten nagellak. Bij een groothandel nagelproducten vind je gegarandeerd een grote hoeveelheid nagellak.

Wat voor soorten zijn er in de groothandel nagelproducten

Er zijn een ontelbaar hoeveelheid soorten nagelproducten. Een duidelijk onderscheid is de kleur. Echter, naast de kleur zijn er ook veel verschillende soorten. Een nagellak kan mat zijn maar ook glitterachtig. Er zijn ook type nagellakken die juist ervoor zorgt dat de eerste nagellak er langer op blijft zitten of ervoor zorgt dat de nagellak sneller droogt. Naast het feit dat nagellak de nagels mooi kan maken, kan een nagellak ook de groei bevorderen en nagels versterken. Een groothandel in nagelproducten heeft vaak al deze nagellakken beschikbaar in grote hoeveelheden.

Verschillende type nagellak

Er zijn dus vele soorten nagellak en momenten wanneer je een nagellak moet gebruiken. Bijvoorbeeld een nagellak die bedoeld is als afwerking. Er zijn verschillende soorten afwerkingsnagellaken. Een voorbeeld is een matte nagellak, deze heeft vaak een egale kleur met een subtiele glans. Metaallakken zijn populair in koper, goud of zilver. Een erg flitsende nagellakafwerking metaallak is glitter. Een andere soort afwerking is een crèmekleurige of parelachtige afwerking. Deze hebben een subtiele hoeveelheid glans. De parelachtige nagellak bevat kleine stukje glitter, die kunnen variëren van minuscule specificaties tot opvallende stukjes. Een ander soort nagellak is de groeibevorderende nagellak. Als je zwakke nagels hebt, zoek dan naar een groeibevorderende nagellak. Dit type nagellak voorkomt dat nagels splijten en afbrokkelen. Normaal gesproken bevatten groeibevorderende nagellak versterkende vezels en eiwitten om een ​​gezonde nagelgroei te bevorderen. Een ander type nagellak is een langdurige nagellak. Het kan erg frustrerend zijn dat je na enkele dagen al scheuren krijgt in je nagellak. Dit type nagellak zorgt ervoor dat het extra lang blijft zitten. Voor de mensen die geen geduld hebben, is sneldrogende nagellak de oplossing. Deze nagellak heeft een snelle droogtijd. Bij een normale nagellak moet je zelfs soms één uur wachten voordat het écht droog is. Bij dit type nagellak is het binnen vijftien minuten droog.

Trends van dit moment

De trend van dit moment is de kleurrijke French manicure. Daarnaast is het erg hip om afbeeldingen op je nagels te hebben, dit kunnen smileys zijn of bloemen. Bij alle drie soorten is kleur erg belangrijk. Met verschillende nagellak potjes is het mogelijk om deze nagellak stijl te creëren.