De kleine baron, Lunchen in Utrecht

Lunchen in Utrecht

Lunchen bij ‘De kleine baron’

Toe aan een lekkere lunch? Bij ‘de kleine Baron’ kun je terecht voor uitgebreide lunches en heerlijk belegde broodjes. Er is een uiteenlopende menukaart beschikbaar met gerechten waar je zeker van zult genieten. Een goede lunch is belangrijk om je brein scherp te houden. Wanneer je een voedzame lunch hebt gehad kun je er weer helemaal tegenaan en kun je weer productief van start.

Op de menukaart zul je diverse biologische producten en streekproducten vinden. Bij de biologische producten die worden aangeboden, is er rekening gehouden met dierenwelzijn. Ook lever je een bijdrage aan het milieu wanneer je voor biologisch kiest. Verder worden er zoveel mogelijk producten uit de streek op de kaart gezet. Op deze manier spaar je ook het milieu omdat er minder vervoer nodig en er op kleine schaal wordt geproduceerd. De meeste streekproducten komen namelijk uit Zuilen en omgeving. Biologische producten en streekproducten zorgen vaak voor een kenmerkende smaak waardoor je kunt genieten van een optimale smaaksensatie.

Bovendien wordt in de keuken gewerkt met ingrediënten die een Fair Trade keurmerk hebben. De boeren die deze producten maken krijgen gegarandeerd een goede prijs voor de producten die zij leveren. Verder wordt er aandacht besteedt aan bedrijfsontwikkeling voor deze boeren. Hier draag jij dus ook aan bij wanneer je voor een gerecht kiest waarin Fair Trade-ingrediënten zijn verwerkt.

 

Gezellig lunchen in Utrecht

Je bent hier op de goede plek om gezellig te lunchen in Utrecht. Samen met je gezelschap genieten van een lekkere lunch met soep, vers belegde boordjes en natuurlijk dagverse en duurzame producten. Dat is hier zeker mogelijk! Je kunt er voor kiezen om de lunch uit te breiden of een keuze maken uit een van de andere eerlijke lunchgerechten op de menukaart. Vraag naar de mogelijkheden, er is altijd een lekkere lunch te serveren met de dagverse en duurzame producten die in de keuken bereidt worden.

Het restaurant

Of je nu met een groot of een klein gezelschap bent, dat maakt niet uit. Er zijn verschillende gezellige plekken in het restaurant waar je gezellig kunt zitten, zoals zitplekken voor grotere groepen of een knusse plek voor twee personen. Laat ons jouw voorkeuren weten, dan wordt hier rekening mee gehouden. Je kunt tot 24 uur van tevoren een plek in het restaurant reserveren. Hier kun je ook aangeven met hoeveel personen je bent. Dan wordt jouw reservering in orde gemaakt.