Waarom is biologische babyvoeding het beste voor je kindje?

biologische baby voeding

Iedereen weet natuurlijk dat het goed is voor je kleintje om hem veel groenten te geven. Al op jonge leeftijd kunnen ze deze (als het goed geprakt is) eten en verteren. Deze zogeheten groentehapjes zijn ideaal voor als je je kindje naast de borstvoeding of flesvoeding meer wilt gaan geven. maar waarom zijn deze hapjes nóg gezonder als ze biologisch zijn? Dat kunnen ze je bij Frootie vertellen. Frootie is een producent van biologische babyvoeding, die je op basis van een abonnement bij hen kunt afnemen. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende hoeveelheden hapjes. Het grootste maandpakket bestaat uit maar liefst 20 hapjes voor je kleintje, en deze zijn allemaal gemaakt met biologische groenten als basis. De reden dat biologische babyvoeding het beste is voor je kindje is dat ze chemische toevoegingen zoals conserveermiddelen nog niet zo goed kunnen handelen als volwassenen. Hij kleine lichaampje moet al deze stofjes namelijk afvoeren en elimineren, en dus wil je natuurlijk het liefst dat zo’n babyhapje zo puur mogelijk is qua ingrediënten.

Biologische babyvoeding abonnement afsluiten

Bij Frootie kun je dus een abonnement afsluiten, waarbij je elke maand een box thuis krijg met een bepaald aantal hapjes voor je kindje. Deze hapjes kun je bestellen voor verschillende leeftijdscategorieën. Een baby van 5 maanden oud geef je nu eenmaal niet dezelfde hoeveelheden te eten als een peuter die al 2 jaar oud is. Daarom zijn de pakketten te bestellen op basis van een bepaalde leeftijdscategorie, en zijn ze bovendien qua samenstelling aangepast aan deze leeftijd en aan hetgeen je kindje op die leeftijd nodig heeft en kan verteren.

Het handige van een babyhapjes abonnement

Niet iedereen heeft tijd om elke dag een vers groentehapje te maken voor zijn kindje. Misschien heb je het druk op je werk, of heb je nog meer kinderen rondlopen voor wie je ook nog elke dag moet koken. Hoe dan ook is een babyhapjes abonnement dan wat je nodig hebt. Bij Frootie bestel je heel gemakkelijk online een box met een bepaald aantal hapjes met biologische babyvoeding. Deze wordt bij je thuisbezorgd, waarna je de hapjes direct in de vriezer dient te doen. op die manier blijven ze super vers en blijven alle voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen volledig behouden. Op het moment dat je een groentehapje nodig hebt haal je hem gewoon uit de vriezer en warm je hem op in een pannetje of in de magnetron, net wat je zelf het makkelijkst vindt.

Kant en klare biologische babyhapjes voor drukke ouders

Het is helemaal geen schande als je het te druk hebt om gezonde hapjes voor je baby of peuter te maken. Sterker nog, als je het beste wilt voor je kleintje is dat toegeven en gebruik maken van gezonde kant en klare hapjes beter. En doordat de hapjes van Frootie allemaal super vers zijn en absoluut 100% biologisch, hoef je je nooit meer zorgen te maken over of je kindje wel voldoende vitaminen binnenkrijgt. Heb jij zo’n box al eens geprobeerd?