Bruiloft reportage Nijmegen

drone

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. En het mooiste is: je kunt het zo groot of klein houden als je zelf wilt. Wil je een tot in de puntjes verzorgde dag compleet met koets met paarden ervoor, een themafeest, of houd je een bescheiden feestje met enkel de personen die het dichtst bij je staan? Hoe je trouwdag er ook uit komt te zien; je zult altijd later graag herinnerd worden aan de mooiste dag uit jullie bestaan samen. Wie je allemaal ook uitnodigt, een fotograaf mag zeker niet ontbreken. Ben je op zoek naar een fotograaf voor een bruiloft reportage in Nijmegen? Dan zit je hier goed.

Fotoreportage in de binnenstad

Als je van plan bent om te gaan trouwen in Nijmegen, omdat dat de stad is waar jullie beiden vandaan komen of omdat jullie van plan zijn er te gaan wonen, is het goed om je van tevoren alvast voor te bereiden op de fotoreportage. Misschien ken je de stad op je duimpje en weet je direct al waar je de foto’s op jullie trouwdag wilt laten maken. Ergens langs de Waal met de karakteristieke Waalbrug op de achtergrond, of in het Goffertpark, het Kronenburgerpark, ergens in de binnenstad waar je prachtige oude kerkgebouwen hebt of misschien wil je juist in een omgeving met moderne gebouwen. Als je graag in een omgeving met moderne gebouwen foto’s wilt laten maken dan kun je denken aan Museum Het Valkhof als locatie voor jullie foto’s. Ken je de stad nog niet zo goed? Breng er dan voorafgaand aan jullie bruiloft eens een bezoekje. Dan kun je alvast een aantal mooie plekjes uitzoeken voor jullie bruidsreportage. Handig hierbij is het ook om alvast op zoek te gaan naar een mooie indoor-locatie, voor het geval je pech hebt en het regent op je trouwdag.

Dronefoto’s van je bruiloft?

Bij het uitzoeken van een locatie voor je bruidsreportage is het ook leuk om te kijken hoe die locatie er van bovenaf uit zou zien. Dé trend van nu is namelijk om een dronefotograaf in te schakelen voor je bruiloft! Een groepsfoto van al je gasten of juist sfeerbeelden van bovenaf geven je bruids reportage in Nijmegen net even dat beetje extra om je trouwalbum compleet te maken. Bovendien geeft een drone extra stof om over te praten (wedden dat Oma Bep nog nooit zo’n ding gezien heeft?).