Op zoek naar inspiratie van een echte beauty blogger?

Beauty blogger

Er zijn maar weinig plekken op het internet waar je zóveel beauty inspiratie kunt vinden als op de website van een beauty blogger. An van The Beau Parlour bijvoorbeeld, schrijft over alles wat maar met beauty te maken heeft, zoals crèmes, nagellak, parfum en ga zo maar even door. Op haar website vindt je blogs met betrekking tot beauty, verdeeld over de volgende categorieën: Make-up, skincare en lifestyle. An heeft het geluk dat ze er als beauty blogger vroeg bij was, en heeft dus door de jaren heen een mooie reputatie opgebouwd. Daardoor mag ze heel vaak producten van allerlei merken gebruiken en reviewen. Ze is echter altijd objectief, en zal je te allen tijden haar ongezouten mening geven over een product. Daarom is haar website ook zo veelbezocht door meiden en vrouwen die op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van make-up en beauty.

Beauty blogger voor make-up inspiratie

An probeert als blogger in de beauty industrie natuurlijk geregeld diverse make-up looks uit, die ze allemaal op beeld vastlegt. Deze beelden deelt ze op haar beauty blog en op haar instagram account die je via diezelfde website kunt vinden. Ze inspireert hiermee op dagelijkse basis heel veel meisjes en vrouwen om mooie looks te maken door middel van make-up. Deze beauty blogger houdt duidelijk van een naturel look, dus als je van een heel uitbundige make-up houdt ben je bij haar misschien niet aan het juiste adres. Op het gebied van beauty producten heeft ze echter meer dan voldoende inspiratie op haar website staan. Ze is een van de eersten die nieuwe skincare producten test en jou vertelt wat ze ervan vindt. Dus als je twijfelt over een nieuw merk zou ik even op haar beauty blog kijken om te zien of ze er al over heeft geschreven of niet.

Kun je deze beauty blogger ook inhuren?

Uiteraard staat An (van The Beau Parlour) ook open voor betaalde samenwerkingen. Als je bijvoorbeeld als merk zijnde jouw product onder een groot publiek bekend wil maken. Ze werkt echter vanzelfsprekend enkel met merken en producten waar ze zelf enthousiast over is, anders zou het nep voelen tegenover haar lezers. Die eis maakt wel dat je als merk per definitie goed overkomt als ze ervoor kiest met je in zee te gaan. Omdat haar lezers weten dat e alleen oprechte content maakt zullen ze jouw product eerder aankopen dan wanneer ze het bij een andere blogger zouden zien. Je kunt An ook inhuren voor het creëren van content voor jouw eigen website. Ze kan je producten op professionele wijze stylen en fotograferen, zodat je zelf niet aan de slag hoeft met het maken van mooie beelden. Met haar uitgebreide ervaring op dit vlak staat een samenwerking met An garant voor stijlvolle plaatjes, die je zowel kunt inzetten op je website als je social media kanalen.