Wil je als bedrijf je salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden

De administratie is voor veel ondernemers geen leuke klus. Het is dan ook een van de zaken die het meest wordt uitbesteed aan een administratiekantoor zoals Loonloon. Aan hen kun je namelijk je salarisadministratie uitbesteden, want daar zijn ze in gespecialiseerd. Ze doet dit op een hele overzichtelijke en inzichtelijke manier. je weet dus altijd precies hoe je er voor staat. Als je bedrijf groeit dan krijg je bijna als vanzelfsprekend meer personeel en dus groeit je administratie. De salarisadministratie uitbesteden is een van de eerste stappen die de meesten dan zetten, omdat dit best wel veel tijd in beslag neemt. Bij Loonloon krijg je dan een account waar je te allen tijden in kunt inloggen. Je kunt daar nieuwe werknemers invoeren, of gegevens van bestaande werknemers wijzigen. De hoogte van het salaris bijvoorbeeld, of het aantal uren dat iemand standaard werkt. Deze mutaties worden automatisch verwerkt in een correcte uitbetaling van het salaris.

Welk type salarisadministratie uitbesteden?

Bij Loonloon kun je terecht om alle zaken rondom de loonadministratie uit te besteden. Ze verzorgen namelijk de loonstrookjes, de betalingen namens u als werkgever, maar ook de aangifte bij het pensioenfonds. Daarnaast kunnen ze periodiek allerlei exportdocumenten leveren voor derden en jaaropgaven voor u en uw werknemers maken. De salarisadministratie uitbesteden kun je dus net zo uitgebreid doen als je maar wilt. Hoe meer diensten je bij Loonloon afneemt, hoe meer je betaalt. Elk onderdeel heeft namelijk een vaste prijs, welke overigens wel relatief laag liggen. Ze vinden bij Loonloon namelijk dat het wel interessant moet blijven voor ondernemers en bedrijven om hun salarisadministratie uit te besteden. Zo betaal je bij hen slechts €8 per loonstrookje, en €25 voor het aanvragen van een loonheffingsnummer. Als je je salarisadministratie uitbesteden wilt en benieuwd bent naar de prijzen van alle andere onderdelen kun je het beste even op de website van Loonloon kijken. Onder het kopje ‘Prijzen’ staat alles helemaal uitgelegd en vindt je de prijzen per onderdeel, zodat je kunt zien wat jij per maand kwijt zou zijn aan hun diensten.

Fiscaal advies met betrekking tot loon

Heb je op dit moment nog een relatief jong bedrijf en ga je voor het eerst mensen in dienst nemen? Dan kan het fijn zijn om op dat gebied fiscaal advies in te winnen. Omdat ze bij Loonloon werkelijk alles weten van salarisadministratie en het uitbetalen van loon kun je er ook terecht voor fiscaal advies. Daar betaal je een vast bedrag van €85 per uur voor. In die tijd kun je ze alles vragen en advies en tips krijgen over hoe je je salarisadministratie het beste kunt inrichten, en wat je kwijt bent aan al die verzekeringen en bijdragen aan het pensioenfonds waar je als werkgever mee te maken krijgt.