Bij deze verloskundige in Rotterdam kun je een pretecho maken

Pretecho Rotterdam

Als je zwanger bent allereerst proficiat! Je zult veel dingen moeten regelen, waaronder het zoeken van een verloskundige. Als je in de regio Rotterdam woont dan kan ik je dat alvast heel makkelijk maken. Eva Verloskundigen heeft maar liefst zes vestigingen verdeeld over de hele stad, dus daar vindt je altijd een verloskundige in Rotterdam die voor jou makkelijk bereikbaar is. Of je nu in Rotterdam-Noord woont of vlakbij het centrum, Eva Verloskundigen zit overal in de buurt. En dat is wel zo fijn, want dan kun je gewoon op de fiets naar je afspraken en controles. Nóg een reden om voor deze praktijk voor verloskunde te kiezen is dat ze naast de reguliere controles ook pretecho’s bieden. Deze echo’s zijn niet medisch noodzakelijk en ze zitten dus niet in je standaard pakket. Er zijn echter heel veel mensen die (zeker als de zwangerschap ruim over de helft is) een verloskundige in Rotterdam zoeken voor het maken van een pretecho. Dat kan dus bok Eva verloskundigen. Daar begrijpen ze namelijk dat ondanks dat het niet perse noodzakelijk is, het simpelweg super leuk is om nog eens in 3D naar je kindje te kunnen kijken. Dit maakt beide ouders altijd nóg enthousiaster, en de foto’s die je meekrijgt kun je natuurlijk inplakken, ophangen aan de koelkast of cadeau doen aan de aanstaande opa’s en oma’s.

Verloskundige in Rotterdam voor voedingsadvies

Als je zwanger bent is het heel belangrijk dat je bepaalde voedingstips in je achterhoofd houdt. Iedereen weet dat je beter geen rauw vlees kunt eten, maar er zijn ook dingen waar je je misschien niet zo bewust van bent. Jou verloskundige in Rotterdam van Eva Verloskundigen zal je daarin begeleiden en je voorzien van de juiste informatie. Sommige dingen die ze je zal meegeven zijn echt adviezen die je dient op te volgen, andere zijn meer tips die jou kunnen helpen bij het ervaren van een prettige zwangerschap. Hoe streng je daarin naar jezelf bent mag je dus zelf weten.

Pretecho in 3D in Rotterdam laten maken

Als je graag in de regio Rotterdam een pretecho wilt maken dan ben je bij Eva Verloskundigen aan het juiste adres. Met de zes vestigingen die ze hebben zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt, oftewel waar jij terecht kunt voor het maken van echo’s, of ze nu noodzakelijk zijn of gewoon als 3D pretecho. verder bieden ze uiteraard ook alle diensten, adviezen en reguliere controles aan die je van een verloskundige kunt verwachten. Ze geven je handige tips en adviezen, maken termijnecho’s en doen de diverse prenatale onderzoeken die nodig zijn. Kortom, bij Eva Verloskundigen in Rotterdam zijn jij en je kindje(s) in goede handen. Maak dus snel een eerste afspraak en als je voorbij de 9 weken zwangerschap bent krijg je vaak al direct je eerste echo, spannend!