Je zoekt een goede fotograaf in Utrecht?

Fotograaf Utrecht

Voor wat voor doeleinde je ook mooie foto’s nodig hebt, bij Esther de Koning ben je sowieso aan het juiste adres. Zij werkt al jaren als fotograaf in Utrecht, en heeft inmiddels een uitgebreid portfolio opgebouwd. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor foto’s je precies nodig hebt, want Esther werkt in veel verschillende disciplines. Zo kun je haar inhuren voor portretfotografie, maar ook voor het schieten van reportages en zelfs voor het fotograferen van fashion. Ze heeft in al deze disciplines ervaring opgedaan en op haar website kun je diverse voorbeelden bekijken van shoots die ze eerder heeft uitgevoerd. Zo krijg je een beetje een idee van heet stijl, welke vrij puur en natuurlijk is. Deze fotograaf in Utrecht geeft namelijk de voorkeur aan een natuurlijke uitstraling over een geposeerde. Ze is van mening dat de foto’s dan veel meer persoonlijkheid en kracht uitstralen, en zal dan ook nooit haar model(len) aanmoedigen om heel erg te poseren. Liever heeft dat je een beetje beweegt, zodat ze kan schieten op een moment dat haar aanspreekt. Hier is ze heel erg goed in, en dit levert dan ook altijd mooie en heel natuurlijke plaatjes op.

Een portret fotograaf in Utrecht met passie voor het vak

Esther heeft al sinds ze begon met fotograferen een passie voor het vak. Het vastleggen van situaties en uitdrukkingen op beeld vindt ze fantastisch en het idee dat je daardoor zo’n moment kunt vasthouden is dan ook heel bijzonder. Of je haar als fotograaf in Utrecht nu inhuurt voor fashion fotografie of om een mooi portret te schieten maakt niet uit. Ze werkt altijd met veel passie en geeft jou als model goede tips en sturing zodat je zo natuurlijk en ontspannen mogelijk op de foto staat.

‘Maar ik ben helemaal niet fotogeniek’

Esther hoort het maar al te vaak van mensen dat ze denken dat ze niet fotogeniek zijn. Dat is heel frappant want volgens haar is iedereen dat. Je hebt alleen soms de juiste tips nodig zodat je weet hoe je bijvoorbeeld je hoofd moet houden. Esther is een hele fijne fotografe om mee te werken omdat ze jou gerust kan stellen en je precies vertelt hoe je mag bewegen en wat je mag doen. Je zult zien dat je met haar aanwijzingen heel mooi op de foto staat. Uiteraard spelen de belichting en de compositie ook mee, maar dat Esther daar rekening mee houdt als fotografe spreekt natuurlijk voor zich. Kortom, als je op zoek bent naar een fijne fotografe uit Utrecht en je wilt echt iemand die weet hoe ze jou op je gemak kan stellen ben je bij Esther de Koning aan het juiste adres. Contacteer haar gerust eens over de mogelijkheden of bezoek alvast haar website om haar portfolio te bekijken.