Wil je een baby fotoshoot in Rotterdam boeken?

Baby fotoshoot Rotterdam

Een baby hebben is heel bijzonder, en deze periode wil je natuurlijk voor de rest van je leven koesteren. Je kindje groeit zo snel en verandert elke paar weken, dat het belangrijk is om er mooie foto’s van te hebben. Meestal wanneer je kindje een maand of 2 is heeft het al echt een heel eigen gezichtje, en dan kloppen mensen vaak aan bij Mihrimah Photography. Zij heeft de optie voor een baby fotoshoot in Rotterdam, waar ze een mooie studio heeft met allerlei accessoires en styling die je daarvoor kunt gebruiken. Deze baby fotoshoot in Rotterdam gebeurt onder super relaxte omstandigheden. Rukiye, eigenaresse van Mihrimah heeft reeds veel ervaring opgedaan met het fotograferen van baby’s, zelfs hele kleintjes. Ze heeft daar bovendien diverse cursussen in gevold, om zowel haar styling- als fotografieskills te verbeteren. Bij haar ben je aan het juiste adres voor mooie en professionele foto’s van je kindje.

Een newborn, oftewel baby fotoshoot in Rotterdam

Rukiye heeft zelf twee kinderen, en daar is het allemaal mee begonnen. Ze is al haar hele leven dol op fotograferen, en toen ze kindjes kreeg heeft ze deze super vaak zelf op creatieve wijze op de foto gezet. Ze heeft toen veel geleerd en deze kennis direct in de praktijk ingezet door die baby fotoshoot in Rotterdam aan te gaan bieden. Met haar slechts 25 jaar is ze toch al heel professioneel bezig en heeft ze een prachtig portfolio opgebouwd met foto’s die ze eerder van andere baby’s en kinderen maakt. Bovendien werkt ze op een heel ontspannen manier. Ze is van mening dat een relaxte baby de mooiste beelden geeft, en dus neemt ze de tijd om samen met jullie met je kindje te spelen en hem op zijn gemak te laten voelen. En dat zie je terug in de mooie foto’s. Uiteraard krijg je deze na afloop van de shoot allemaal op een usb-stick aangeleverd. Op die manier kun je ermee doen wat je wilt, zoals uitprinten, als achtergrond gebruiken op je telefoon, etc.

Baby fotografe in Rotterdam met passie voor fotografie

Rukiye heeft al van kleins af aan een passie voor fotografie. Ze is dan ook heel dankbaar dat ze dit heeft weten om te zetten naar iets waar ze geld mee kan verdienen. In haar mooie studio in Rotterdam beschikt ze over alle middelen die je nodig hebt om mooie babyfoto’s te maken, zoals zachte dekentjes, mandjes, mooie accessoires en zowel stoere als hele lieve kleertjes. Jullie mogen je wat dat betreft helemaal uitleven. Ze neemt uitgebreid de tijd voor jullie en jullie kunnen samen experimenteren met een look die past bij jullie kindje. Dat alles zodat jullie na afloop mooie beelden hebben van deze bijzondere leeftijd van je kindje, waar jullie nog de rest van je leven op terug kunnen kijken.